Logogogo

Gepubliceerd op 24 september 2018 om 20:38

Joehoe! Mijn logo is af en ik ben dik tevreden! Grote complimenten voor mijn zwager! Hij heeft het toch maar weer mooi voor elkaar gekregen ook al vond ik het moeilijk om aan te geven wat ik precies met mijn logo wilde. Maar out-of-the-box denken en buiten de lijntjes gaan komen er volgens mij wel goed in terug! Weer kan ik een vinkje zetten op de to-do-list voor het opzetten van een eigen bedrijfje.

Tevens heb ik niet stil gezeten afgelopen week. Ik had de eerste telefoontjes om mogelijkheden te bespreken (ja, niet één) en aanstaande vrijdag ga ik de eerste invalwerkzaamheden verrichten vanuit de Onderwijssupporter. Ook had ik interessant gesprek met een trainer/coach en ga ik waarschijnlijk binnenkort eens met haar mee. Een aanbod heb ik afgeslagen omdat dit niet in het rijtje past van wat ik daadwerkelijk wil doen en wil gaan betekenen voor het onderwijs. Verder staat er deze week nog een afspraak gepland met een stichting, spannend! 

Daarnaast ben ik bij een meeting van de KvK geweest. Na een motiverende opening was het mogelijk om verschillende workshops te volgen maar vooral om te netwerken. Het was erg fijn om met 'gelijkgestemden' te zijn. De één had al volop ervaring, de ander moest nog naar de KvK en weer een ander was net begonnen. Leuk om ervaringen uit te wisselen en elkaar verder te kunnen helpen. Ik werd nog enthousiaster dan ik al was! 

Go go go! 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.