De eerste week

Gepubliceerd op 14 september 2018 om 09:46

De eerste week als ZZP'er is alweer om! Ik heb ontzettend veel leuke reacties gekregen. Vooral toen de website in de lucht kwam en iedereen zich had ingelezen in wat ik nu aan het doen ben. De reacties kwamen uit allerlei verschillende hoeken, vanuit familie, vrienden, sport- en muziekmaatjes als van collega's van de LOI. Maar ook kreeg ik vaak de vraag of ik al opdrachten had. Nee, ik heb nog geen opdrachten maar wel zenuwen. Want blijkbaar moet je na een eerste week na inschrijving direct werk hebben..!
Op de fiets vanuit LOI naar huis bedacht ik me dat dat natuurlijk onzin is. En trouwens, ik had deze week een telefoontje voor bespreking van mogelijkheden, positieve reacties van een directeur en een stichting op mijn bericht dat de Onderwijssupporter bestaat, een afspraak over het wellicht verzorgen van een introductie op een workshop + sparren over trainingen. En vanmorgen had ik een bericht in de mailbox over een bedrijf die werkt met ZZP'ers in behandeling van kinderen met dyslexie e.d. maar ook actief zijn in het geven van trainingen. Daar staat ook een afspraak voor ingepland. Dus echt stil is het ook niet rondom de Onderwijssupporter.
Na bewustwording van deze ontwikkelingen heb ik dan ook de zenuwen van me afgegooid en gaan we rustig verder met het opbouwen van de Onderwijssupporter! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.