Naar buiten treden

Gepubliceerd op 10 september 2018 om 22:18

Doordat de inschrijving bij de Kamer van Koophandel sinds vrijdag officieel is, merk ik dat ik ook echt wil gaan beginnen! Ik heb me van het weekend aangemeld bij het platform voor ZZP'ers in het onderwijs (www.flexleerkracht.nl) en ook heb ik de laatste hand gelegd aan de teksten van de website. Het logo is nog in ontwikkeling en eigenlijk wachtte ik daar nog op voordat ik naar buiten zou gaan treden met de website. Toch merkte ik dat er al vraag was of de website al 'in de lucht' kon en dat heb ik dan ook gedaan! Zeker toen ik vanmorgen al een eerste telefoontje had met een vraag naar mogelijkheden en ik dus ook een stipje werd op het platform! Wederom weer een spannende stap maar ontzettend leuk en motiverend! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.