De 'day after'

Gepubliceerd op 25 januari 2024 om 19:37

Vandaag stond in het teken van de 'day after' na de uitzending van Nieuwsuur: een item over het lerarentekort waarin ik te zien en te horen was. Vele berichtjes, veel meningen, veel gesprekken. Ik merk dan ook dat mijn hoofd op volle toeren draait. Daarbij had ik vandaag alleen maar afspraken en een to-do-lijst waar maar geen eind aan leek te komen. Dus even rust om alles te ordenen was er niet. Dat ga ik dan ook de aankomende dagen doen en zorg dan natuurlijk voor een nieuwe blog waarin ik mijn visie uitgebreider zal weergeven. 

 

Niet gezien? 

Uitzending: Nieuwsuur 24-01-2024

Artikel 'Blijvend leraren te kort raakt kwetsbare kinderen extra hard' 

 

Wordt vervolgd! 

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Johan Homma
een maand geleden

Nou Elly leuk verhaal hoor en veel succes ermee.