Twee kanten

Gepubliceerd op 31 december 2023 om 14:01

Overal op de Socials zie ik terugblikken op het jaar 2023. Dus ik kan natuurlijk niet achterblijven! Maar als ik terugblik op het jaar, dan kan ik wel zeggen dat het jaar twee kanten had. Aan de ene kant heb ik genoten. Genoten van het gezin, van leuke uitjes met familie en vrienden, mooie vakanties, feestjes, volop gezelligheid en als klap op de vuurpijl kochten we een ander huis en wonen we inmiddels vijf weken op deze heerlijke stek!
Aan de andere kant werd alles overschaduwd door pijn. Pijn in het bekken. Door verschillende therapieën en behandelingen maakt dat het nu beter gaat, maar een dag zonder pijn heb ik nog niet mogen ervaren. Ik hoop dat dit in 2024 wel echt voorbij gaat en dat ik weer kan doen wat ik wil doen, zonder na te denken of het wel of niet zal lukken. We gaan daar wel echt voor!

Op werkgebied was het wel allemaal super en is er maar één kant te beschrijven. Ik heb aan mooie opdrachten mogen werken. Voor de kerstvakantie heb ik de opdracht op de Koningin Julianaschool na bijna 2 jaar  mogen afronden. Wat kijk ik met trots op deze opdracht terug. Een team die ontzettend graag wil en echt van aanpakken weet. Mooie stappen zijn met elkaar er gezet en ik het het stokje aan een nieuwe Interne Begeleider mogen overdragen. Dit heb ik met volle vertrouwen gedaan! Bij het afscheid is er een heuse kwaliteitskaart over mij gemaakt. Ik durf hem bijna niet te delen, want wat een mooie woorden staan er geschreven.

De andere opdrachten lopen nog door in het nieuwe jaar. Gaaf om hier door te mogen gaan, met teams die zich volledig inzetten! Daar krijg ik echt energie van.
Ook start er een nieuwe opdracht. Dat is altijd weer spannend maar ik heb er ontzettend veel zin in. Laat 2024 maar starten! 💪

 

Vanuit hier wens ik iedereen een mooie jaarwisseling toe en een gezond 2024!  ✨🥂✨


Reactie plaatsen

Reacties

Bob
7 maanden geleden

Ik lees met veel genoegen deze kwaliteitskaart. Een verdiend resultaat van inzicht en hard werken. Een resultaat waar de Wilhelminaschool mee mag “starten”.
Mijn samenwerking met jou heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven waar ik op voort kan borduren. En dat op mijn leeftijd. Dank je wel daarvoor en de Wilhelminaschool mag zijn/haar handen dichtknijpen met een “onderwijssupporter” van deze kwaliteit! Heel veel succes!
Het nieuwe jaar is met veel vertrouwen begonnen🎆