Vakantie

Gepubliceerd op 13 juli 2023 om 11:11

De vakantie is gestart! Althans, voor de kinderen. Ik gebruik de eerste (en tweede) vakantieweek om alles weer bij te werken want de laatste weken van het schooljaar zijn altijd druk en dan kom ik daar echt niet aan toe. 
Het scheelt wel dat de opdrachten doorlopen naar het nieuwe schooljaar, ook al is het in een andere vorm. Zo ga ik de nieuwe interne begeleider van de Julianaschool Rijnsburg begeleiden en ga ik daar het hele team trainen op gebied van klassenmanagement en instructie. Op de Wilhelminaschool was ik al achter de schermen bezig maar daar ga ik juist de interne begeleiding oppakken waarbij ik de zorgstructuur mag gaan uitzetten. In het najaar komt er een nieuwe interne begeleider die ik dan weer mag coachen om de ingezette lijn verder uit te werken. Daarnaast loopt er nog een aanvraag wat in augustus waarschijnlijk meer vorm gaat krijgen. En ook de eerste workshop staat alweer gepland. Er is dus volop leuks om naar uit te kijken!

Qua lichamelijk herstel gaat het moeizaam. Er zijn gelukkig al betere dagen maar ook nog steeds wel slechte. De fysiotherapeut heeft nog wel wat opties om uit te proberen dus daar gaan we dan maar voor. Hopelijk doet de vakantie ook goed z'n werk want ik moet zeggen dat ik er wel klaar mee ben. Mijn hoofd wil zo graag maar mijn lijf werkt niet echt mee. Maar we gaan er weer voor in de hoop dat het snel écht beter gaat. 

Nu ga ik nog een paar dagen gebruiken om alles af te maken om daarna te genieten van het gezin, onze fijne vouwwagen en (hopelijk) de zon! Fijne vakantie en tot in het nieuwe schooljaar!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Johan Homma
een jaar geleden

Fijne vakantie voor Hans en Elly en de kinderen