Van alles wat!

Gepubliceerd op 21 april 2023 om 15:20

In de afgelopen periode is er van alles gebeurd. Zo kregen we de inspectie op bezoek voor een thema-onderzoek, heb ik weer een workshop mogen verzorgen, mocht ik verschillende studiedagen invullen, voeren van oudergesprekken, terugkoppelingen van onderzoeken, coaching van leerkrachten en onderwijsassistenten, de start van een nieuwe directeur, coaching van een Interne Begeleider, ... . Ik heb me dan op werkgebied niet hoeven vervelen. En ook privé niet. Helaas stond dat meer in het teken van bezoekjes aan de huisarts, osteopaat, fysiotherapeut, biopatist en de podoloog. Ik heb namelijk 'opeens' bekkeninstabiliteit. Tijdens de zwangerschappen had ik wel eens pijn in de rug maar ik heb dat nooit geassocieerd met bekkeninstabiliteit. Nu ik 3 maanden geleden gestopt ben met het geven van borstvoeding ging het eigenlijk 'mis': veranderende hormoonhuishouding én een beetje te druk is geen goede combinatie voor deze klacht. We zijn dan ook hard bezig om weer te herstellen en ik kijk dan ook uit naar de vakantie! Even lekker niets, eropuit trekken met gezin en familie, hopelijk mooi weer en weer wat meer bewegingsvrijheid!
Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt maar ik moet wel geduld hebben. En juist dat is iets waar ik niet zo goed in ben. Maar we houden moed! 

 

 

Van de week hadden we nog een studiedag waarbij we bij de voorbereiding tegen elkaar zeiden dat het wel weer eens goed is om elkaar te complimenteren. Het 'complimentenspel' deed ik vaak met mijn klas dus dat hebben we nu met het team gedaan. En natuurlijk deed ik zelf ook mee. Altijd leuk om zo'n 'cadeautje' (zie afbeelding) te krijgen toch? !


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.