Vakantie?!

Gepubliceerd op 28 februari 2023 om 19:30

Het is vakantie en dat betekent... een ziek jongetje thuis (waterpokken). Vaak heb ik in de vakantie een kindje thuis wegens ziekte. Ergens heel fijn dat ze het altijd in de vakantie plannen want dat scheelt een hoop gedoe met regelen. Maar ik had in deze vakantie een 'rustig' dagje gepland. Het is namelijk echt druk geweest. Op het werk maar ook met allerlei andere activiteiten. Allemaal even leuk en boeiend maar het kost ook energie. En omdat ons kereltje nog steeds niet doorslaapt, is het soms wel pittig!
Ook wilde ik deze vakantie de administratie bijwerken en brainstormen over nieuwe ideeën. Ach, we gaan wel zien of dat er nog van komt (ergens in de avonduren) en anders schuiven we het door naar de volgende vakantie. Stiekem is het is ook wel heerlijk om dat kleine ventje de hele dag om je heen te hebben en niet veel met het werk bezig bezig te zijn. We genieten van het mooie weer en halen op tijd zijn zus op zodat we ook nog met haar kunnen spelen.

Ik schreef al dat het druk is. Naast de werkzaamheden op de Julianaschool in Rijnsburg is daar ook de Wilhelminaschool bijgekomen in hetzelfde dorp. Super leuk dat ik het vertrouwen heb gekregen om ook daar aan de slag te gaan. En voor mij weer een nieuwe prikkel. Doordat ik al een tijdje op dezelfde school ben, merk ik dat ik deze prikkel ook weer nodig heb. Het bevestigt weer dat ik 4 jaar geleden de juiste keuze heb gemaakt 😊!
De intern begeleider die ik coach maakt mooie stappen dus dat loopt goed. Ook heb ik nog een workshop mogen verzorgen op een school in het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Leuk om die kant van het onderwijs op deze manier mee te mogen maken. Verder staan er nog wat afspraken in de agenda om eventuele mogelijkheden verder te bekijken. Kortom, we staan hier dus niet stil!

De aankomende dagen staan in het teken van de kindjes en dat is helemaal prima. Volgende week gaan we gewoon weer knallen! 


Reactie plaatsen

Reacties

Opa v d kindjes
een jaar geleden

Weer leuk om jou blog te lezen