Laatste dagen

Gepubliceerd op 25 oktober 2022 om 10:08

De laatste dagen van mijn verlof zijn ingegaan. En daar ga ik zeker van genieten! Het is een bijzondere periode geweest. Niet altijd even makkelijk maar als je dan weer dat kleine kindje in je armen houdt, vergeet je alles. Wat is dat genieten! Rink doet het super en ook Kaat is inmiddels gewend aan het 'grote zus' zijn. Dat maakt het voor mij makkelijker om weer aan de slag te gaan. Eerder schreef ik al dat het weer ging kriebelen. Ik heb dan ook de uurtjes die ik kon werken met beide handen aangepakt. Hierdoor heb ik leuke dingen gedaan, waaronder het coachen van een interne begeleider maar ook het verzorgen van workshops. Gisteren mocht ik er nog weer één geven en ook nu weer weer beviel de afrondende opdrachten met de kaarten erg goed (zie onderstaande foto en eerder geschreven blog)! Het geeft mij weer zoveel energie om weer een steentje aan de maatschappij bij te dragen. En doordat ik langzaam kon opstarten, kon iedereen hier thuis wennen aan de nieuwe situatie. Vanaf maandag gaan we dan ook weer volle bak aan de slag. Ik kijk er aan de ene kant heel erg naar uit. Het veel thuis zijn en voornamelijk met de verzorging van de kinderen bezig zijn is niet zozeer aan mij besteed. Aan de andere kant is het heerlijk om met dit gebeuren bezig te zijn, te knuffelen, babygeur op te snuiven en geen brood te hoeven smeren of ontzettend te moeten haasten om 8 uur op school te zijn. Het geeft dus een heel dubbel gevoel. Maar ik ben tot de conclusie gekomen dat ik een leukere moeder ben als ik ook aan het werk ben. En dat is denk ik het allerbelangrijkst. Ik kijk wel met een heel positief gevoel terug op de verlofperiode maar ik kijk weer uit naar het nieuwe wat weer komen gaat!

Wie weet tot snel!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.