Weer begonnen!

Gepubliceerd op 6 oktober 2022 om 14:32

Ik ben weer begonnen met het werk. En wat is het fijn om weer op scholen te zijn. En wat is het ook weer fijn om thuis te komen wetende dat er twee kindjes op je zitten te wachten. Het was wel weer even ploeteren om op tijd de deur uit te gaan maar het is weer gelukt. Maandag heb ik een workshop gegeven over het voeren van moeilijke gesprekken. Een onderwerp waar ik toch wel geregeld in mijn werk mee te maken krijg. Heel gaaf om hierover in gesprek te gaan met leerkrachten en hen te mogen coachen. En ook ben ik gestart op een school waar ik de interne begeleider mag gaan coachen.
Ik vind het super tof dat ik nu op dat vlak aan de slag kan gaan. Iets wat al een hele tijd kriebelt om te gaan doen. Dus heel gaaf dat het nu zo op mijn pad komt. En het smaakt naar meer!! 

Al met al heb ik dus een goede start kunnen maken na mijn verlof! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.