Weer wat opstarten?

Gepubliceerd op 8 september 2022 om 11:43

Wat gaat de tijd hard! Ruim 8 weken geleden is onze zoon Rink geboren. Alles is goed gegaan en alles gaat goed! We genieten volop. Het is een heerlijk ventje en met mijn herstel gaat het super. Ik merk inmiddels wel dat het werk weer wat gaat kriebelen. Ik mis het om in een school rond te lopen, leerlingen, ouders en leerkrachten te ontmoeten en bezig te zijn met onderwijsontwikkeling. Dit werd afgelopen week nog extra getriggerd: voor mijn verlof heb ik een training ‘Flitsbezoeken’ gevolgd. De laatste bijeenkomst viel echter in mijn verlof waardoor ik deze niet kon volgen. Gelukkig waren er met mij meer mensen die dat was overkomen waardoor de trainer een online bijeenkomst had georganiseerd. Deze heb ik van de week gevolgd wat ervoor zorgde dat mijn hersenen weer werden ‘aangezet’. Daarbij bestond Onderwijssupporter 4 jaar en dat hebben we natuurlijk weer met het personeel (lees: mijn man) gevierd. Ik besefte me dat mijn iets langer geplande verlof misschien toch wel iets te lang gaat zijn. Daar was ik vooraf al bang voor maar het kwam nu eenmaal zo uit wegens de herfstvakantie. Inmiddels ben ik bezig om te zien waar er toch nog wat ruimte is om wat op te pakken of misschien al wat dagen voor de klas te gaan staan om er zo weer langzaam in te komen. Ik hoop daar spoedig wat meer over te kunnen melden!

Voor na de herfstvakantie staat er al een opdracht op me te wachten: ik mag namelijk terugkomen op de school waar ik voor mijn verlof ook al bezig was. Ik kijk daar ontzettend naar uit want ik wil graag de weg verder vervolgen die we ingeslagen zijn binnen en met dit team!
Nog even terugkomend op het jubileum: 4 jaar bestaat Onderwijssupporter alweer en wat is die tijd toch snel gegaan. Het klinkt cliché maar het is echt zo. En nog steeds ben ik zo blij met deze gezette stap. Het afwisselende werk, telkens het ontmoeten van nieuwe personen, het 'van en met elkaar leren' maakt mij nog steeds enthousiast! Ik hoop dat ik nog vele jaren op deze manier door kan gaan! 
Hopelijk tot snel! 


Reactie plaatsen

Reacties

Els
2 jaar geleden

Gefeliciteerd Ellie met jullie zoon .💙fijn om te lezen dat alles goed gegaan is .