Waar je me voor kan bellen/mailen/appen:

Er zijn ook online mogelijkheden van onderstaande werkzaamheden. Bel voor meer informatie.

Coaching en begeleiding leerkrachten

Ik begeleid leerkrachten om in beweging te komen en/of te houden. Ik luister naar de coachingsvraag, doe observaties, ga (bewegend) in gesprek om de leerkracht weer verder te helpen en bied een helpende hand waar nodig. Samen met de leerkracht ga ik op zoek naar een geschikte oplossing en kijken we hoe we de werkzaamheden het beste kunnen indelen. Denk aan coaching in klassenmanagement, directe instructie, omgaan met gedragsproblematiek, bewegend leren. Coaching on de the job is ook mogelijk.

Interimmer nodig zonder extra kosten? 

Een groep waar het pedagogische klimaat weer van hersteld moet worden? Een groep zonder (gym)leerkracht wegens bijvoorbeeld ziekte of een zwangerschapsverlof? De interne begeleider of schooldirecteur die extra ondersteuning nodig heeft? Een leerkracht die 'door de bomen het bos niet meer ziet'? Ik kan helpen!

Ik ben o.a. in te zetten als interne begeleider, management(ondersteuner) of als leerkracht. 

U huurt mij in op ZZP-basis waarbij ik gebruik maak van een modelovereenkomst. Ik ben geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In overleg zullen we de opdracht en het doel van de opdracht bespreken en vastleggen in een modelovereenkomst. Deze informatie verwerk ik in mijn eigen plan. 
Zie voor meer informatie over ZZP in het onderwijs: https://flexleerkracht.nl en/of https://flexib.nl 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Onderwijskundig

Ik werk graag mee aan de ontwikkeling van onderwijs. Daarbij ben gespecialiseerd in het geven van de volgende trainingen:

- Kids' skills (individuele cursus). 

- Klassenmanagement (middels het GIP-model).

- Instructie: Werken volgens het EDI of DPL model. 

- Invallen, en dan? Het aanreiken van handvatten en tools.

In overleg zijn er verschillende mogelijkheden. Zie meer informatie onder het kopje 'trainingen'. 

Ambulante begeleiding

Naast de begeleiding van leerkrachten begeleid ik ook leerlingen. Bijvoorbeeld leerlingen met gedragsproblemen en/of leerproblemen. Ik doe dit op de school van de leerling zodat er ook veel contact met de school plaats kan vinden en er een goede samenwerking tot stand kan komen maar waarbij ik wel mijn eigen plan uitvoer. Ouders worden ook betrokken bij de ontwikkeling van de leerling. 

Onderwijsontwikkeling

Ik ben altijd bezig met onderwijsontwikkeling: hoe kan het onderwijs nog beter worden? Ik denk mee met vraagstukken en heb al meerdere (online) opleidingen/workshops ontwikkeld.